Biz Kimiz? Hedeflerimiz ve Vizyonumuz Nedir?

Vizyonumuz

FASTFOX, FOXDIM tarafından geliştirilen bir uygulamadır. 

FASTFOX, dünyanın her yerinde kargo ve lojistik sektöründe lider bir çözüm sağlayıcı olarak tanıtmaya çalışacağız. İleri teknolojik altyapısı, yenilikçi fikirleri ve müşteri odaklı yaklaşımı ile sektöre yön veren bir şirket olmayı hedefliyoruz. Müşterilerimize en kaliteli hizmeti en hızlı ve uygun fiyatlarla sunarken, çalışanlarımızın da mutluluğu ve başarısı bizim için önemlidir. Sürekli gelişen teknolojilere uyum sağlayarak, sürdürülebilir bir gelecek için çevresel ve sosyal sorumluluğumuzu da yerine getireceğiz.

Hedefimiz

Fastfox’un hedefi, kargo ve lojistik sektöründe dijitalleşmeyi sağlayarak operasyonel verimliliği artırmak ve müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarmaktır. Bu hedefi gerçekleştirmek için Fastfox, kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılayacak özelleştirilmiş bir kargo yönetim sistemi sunmaktadır. Bu sistem sayesinde, kargo ve lojistik firmaları gönderi takibi, teslimat yönetimi, envanter takibi, fatura yönetimi ve müşteri hizmetleri gibi işlemleri dijital olarak yönetebilmektedirler. Böylece, operasyonel süreçlerdeki hataları en aza indirerek verimliliği artırmakta, müşteri memnuniyetini de artırarak sektörde öncü bir konuma sahip olmayı hedeflemektedir.

GÜÇLÜ BİR EKİP

Proje geliştirmesi sağlayan aktif,  pozitif, güzel yüzlü takım arkadaşlarımız

Emre GEDİKLİ

Yazılım Uzmanı, Danışman

Amacımız, ürünlerimizi herkesin aktif bir şekilde kullanması ve memnuniyetidir. Her zaman önceliğimiz müşteri memnuniyetine dayanmaktadır. Foxdim takım arkadaşlarımla bir arada çalışmalar sağladığım için memnunum.

Yazılım alanlarında uzmanlaşmış. FPJA gibi modülleri oluşturan kişiyim.

Back-End kısımda aktif rol oynamaktayım.

Hüseyin DİRİER

Proje,Takım Yöneticisi, Yazılım Uzmanı, Danışman

Fastfox projesinin temellerini inşa ederken çok emek sarf ettik. Elimizden gelenin en iyisini yapabilmek için çok çalıştık. Takımımızla gurur duyuyorum. Amacımız her zaman daha ilerisini hedeflemektir.

Projenin genel yaratıcısı ve çalışanıyım. Aynı şekilde ekibi yöneten kişiyim.

Back-End ve Front-End kısımlarında aktif rol oynamaktayım.

Ömer GÜNEŞ

Yazılım Personeli

Takımın genç üyesi olarak bulunmaktayım. Takım sayesinde pek çok yeni bilgi edindim ve fazlası için uğraşmaktayım. Kendilerine iyi davranışları ve bilgilendirmeleri için teşekkür ediyorum.

Stajer olarak görev yaptığım, yerde iş hayatına atıldım.

Yazılım dillerinde ortalama seviyelerde ve Front-End kısmında yer almaktayım.

Ecrin UZUN

Yazılım Personeli, Sosyal Medya, ADV Yöneticisi

Genel ilerleyişimizin daha başlarındayız. Projemizi insanlara duyurmak için elimizden geleni yapacağız. Çok uğraşlar verdik, bir çok firma ile istişare yaptık ortak geliştirmelerin sonucu, hedeflerimiz için en doğru adımları attığımızı düşünüyorum. Başarılarımızın devamını diliyorum.

Sosyal medya ve reklamcılık konularından uzmanlaşmış.

Yazılım konusunda ise giriş seviyesindeyim.